SUSTINE

Vrei sa ajuti si tu Teatrul de copii?

Proiectele şi iniţiativele ASOCIATIEI CULTURALA TEATRUL DE COPII sunt derulate în totalitate prin finanţări private (contribuţii de la membrii săi, donaţii de la simpatizanţi, sponsorizări, contracte de parteneriat de imagine).

Dacă doreşti să ne susţii financiar, îţi punem la dispoziţie următoarele modalităţi:

  1. Foloseşte formularul 230 pentru direcţionarea către ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL DE COPIIa procentului de 2% din impozitul anual pe venituri. Este cea mai facilă modalitate în care poţi să ne susţii şi nu te costă absolut nimic, doar câteva minute din timpul tău. Aceşti bani îi plăteşti oricum statului dar, potrivit Codului Fiscal, poţi alege tu ce să se întâmple cu ei (de exemplu, să-i direcţionezi către o entitate non-profit).

  2. Donează o sumă de bani către ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL DE COPII. Poţi face acest lucru prin virament bancar sau poţi solicita o întâlnire cu reprezentanţii noştri pentru a efectua această donaţie în numerar (ţi se va remite o dovadă de plată pentru donaţie). Pentru donaţiile făcute prin virament bancar îţi punem la dispoziţie următoarele coordonate:
    ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL DE COPII, Oradea, Cont Bancar: RO82OTPV0000000002950619

  3. Poţi încheia un parteneriat de imagine sau un contract de sponsorizare cu ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL DE COPII(în cazul persoanelor juridice). Condiţiile contractului vor fi negociate cu fiecare partener în parte.

Contact